Glide

Client              Glide

Duration         4 weeks build

Glide supply broadband, leased lines and VoIP for student accommodation and commercial customers. They commissioned Resolution Interiors to conduct the design and fit-out of two new office spaces and a warehouse, across two different sites, near Bristol. The project came from the desire to downsize, to better manage the post-covid way of working. The client had an existing, large head office space in Kenn, Somerset, which we moved into a smaller, better functioning and forward-thinking space.

Site one was the headquarters in Kenn. Our team created a brand new, welcoming and safe space for employees to enjoy including a new kitchen space, glaze partitioning, a new boardroom and call centre space with high-spec technology. Sustainability was a key factor throughout this build, with furniture and fittings bought over from the existing office space where appropriate. This saved time, money and lessened the project’s environmental impact. Site two in Yatton was a functional and secure warehouse space to store technical equipment such as routers and cables, but it is also home to a build room and product lab, where servers are stored and maintained.

These are highly secure rooms that required specific anti-static flooring and ventilation, all managed and delivered by the Resolution Interiors team. RIL completed a number of works across this site, including build, electrical, air conditioning, glazed partitions, flooring, ceiling, facilities and plumbing.

We assisted Glide in consolidating their working spaces to work best for the future of their company. We also transformed a warehouse building, providing optimum storage space whilst creating a mezzanine floor to extend the office space within this site too. This was a successful addition that aided work flow and created extra space for employees to spread out while covid restrictions were stricter. The project was well received by the clients as RIL continuously took into account the strategic commercial intention of the move to a smaller site. We created a great space for a budget and time frame that suited the client.